Onsdag den 19.06.2024                                        

Morgendagen klokken 07,30 Morgengymnastik klokken 07,45

Morgenmad klokken 08.00 Afgang klokken 09.00

 Dagens frokost er indberegnet i turen, men man skal gøre en indsats før man kan nyde den. Dagens tur starter med travetur fra Alpenrose, Vi kan ikke få vores Strammer Max på Grubachwirt, da de har lukket på grund af personlige og helbredsmæssige grunde, men Heidi har lovet at lave Strammer Max eller Belegtesbrot til os og den er med i prisen på turen, dog ikke drikkevarer.

 Tur 1: Turleder: Tove Ebbesen Alpenrose - St. Wilhelmskapelle - Grubach – Alpenrose, ca. 11-12 km og 4-5 timer gåtur. Da der ikke er hytter på denne tur, anbefales det at man tager vand med og andre fornødenheder. Vi får frokost, når vi kommer tilbage til Alpenrose. Der bliver indlagt flere pauser på turen.

 Tur 2: Turleder: Tinne Rehmeier Alpenrose - St. Koloman - Alpenrose, ca. 3½ km og 2 time gåtur. Dette er Taugler Mundartkreuzweg tur. Husk at få beskrivelse og kort med.

Vi får frokost, når vi kommer tilbage til Alpenrose

Tur 3: Turleder: Bent Ebbesen Alpenrose til øl bænk med panoramaudsigt og til bage til Alpenrose, ca. 2 km og 1 time gåtur. Vi får frokost, når vi kommer tilbage til Alpenrose.

At vi får frokosten i dag skyldes blandt andet vores sponsor Middelfart Sparekasse.

Aftensmad klokken 19.00, efter maden var der en sidste aften hygge på tressen denne sidste aften. Jeg kunde godt havet bruge nonne flere billeder fra andre deltager, men jeg takker for dem jeg fik af Toni, Bent, Johan, Preben og Gurli.