Lørdag den 15.06.2024.

Morgendagen klokken 7,30 Morgengymnastik klokken 7,45 Morgenmad klokken 08.00

Afgang klokken 09.00 Dagens tur går til Postalm, Østrigs største Almområde og Europas næststørste højdeplateau. Her vil vi dele os i 3 grupper.

For alle 3 grupper gælder, at der er en vidunderlig natur og rig mulighed for besøg i nogle af områdes mange hytter. Vi mødes i Erlbachhütten hvor Andrea måske vil spille lidt på sin harmonika for os der blev ikke til nåde. Gruppe 1: Turleder: Frede Johansen Turen går til Wieslerhorn 1603 m (den med korset) med udsigt over Wolfgang See. En krævende, og lidt vanskelig tur, men hvis man blot giver sig god tid går det. Gåtid ca. 2½-3 timer. På denne tur deltog 7 personer denne dagstur på 8 kilometer.

Gruppe 2: Turleder: Hanne Jensen For dem der vil have en anden travetur, med længere mellem hytterne, tager vi en af de afmærkede ruter i området også en krævende tur med stigninger, ca. 2½ time, 7 deltager cirka 5 kilometer.

Gruppe 3: Turleder: Tinne Der var 11 på denne tur cirka 6 kilometer her bliver der også mulighed for udsigt til Wolfgang See. Efter de havde spist frokost i Erlbachhütten hvor Andrea, vi var 5 der blev ved Andrea.

Vi var stadig 29 plus den vigtige Cuschauffør Palle. Temperatur 26 grader, høj sol.